Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve fare görmek

Rüyada kedi ve fare görmek

Rüyada kedi ve fare görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kazancın düşeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve fare gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Rüyada evde kedi ve fare görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, birikiminin artacağına delalet eder.

Rüyada kedi görünümlü fare görmek karlı ortaklıklara gireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi fare yerken görmek bereketli işler yapacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada kedi gibi fare görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments