Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kadar büyük fare görmek

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, maddi zararını karşılayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kedi kadar büyük fare gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmiyorsunuz, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dize kadar suya girmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avazı çıktığı kadar bağırmak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beline kadar çamura batmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dize kadar kar görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, büyük takdir toplanacağına tabir olunur.

Rüyada doyana kadar yemek yemek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine inanılır.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, yeni iş kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beline kadar suya girmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments