Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye fare görmek

Rüyada kediye fare görmek

Rüyada kediye fare görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kediye fare gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada kedi köpek fare görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve fare öldürmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine delalet eder.

Rüyada kedi gibi fare görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareler ve kediler görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek korkularını yeneceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada kedi ve fareler görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi yiyen kedi görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments