Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin fare yemesini görmek

Rüyada kedinin fare yemesini görmek

Rüyada kedinin fare yemesini görmek geniş geniş yaşayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin fare yemesini gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına işarettir.

Rüyada fare yemi görmek sorunların yakında son bulacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kedilere yem vermek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye yem vermek manevi anlamda çok yol katedileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kara kedi ve fare görmek halsizleşeceğine, huşu içinde devam edeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyle kedi görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments