Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi ve fare görmek

Rüyada siyah kedi ve fare görmek

Rüyada siyah kedi ve fare görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kararlar alacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Rüyada siyah kedi ve fare gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek bekar ise evleneceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işarettir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalet eder.

Rüyada kedi köpek fare görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kedi fare görmek duygularının karşılık göreceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, dininden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fare görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments