Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi yakaladığını görmek

Rüyada fareyi yakaladığını görmek

Rüyada fareyi yakaladığını görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, her zaman çok mutlu olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Rüyada fareyi yakaladığını gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.

Rüyada fare yakalamak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek mutluluğu yakalayacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine rivayet eder.

Rüyada elle fare yakalamak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada fare yakaladığını görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz fare yakalamak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet eder.

Rüyada küçük fare yakalamak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Rüyada fareleri yakalamak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, para sıkıntısının olmayacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada siyah fare yakalamak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments