Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareleri yakalamak

Rüyada fareleri yakalamak

Rüyada fareleri yakalamak huzur ve mutluluk bulacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, üzeceğine inanılır.

Rüyada fareleri yakalamak gördüyseniz:

  • Siz elinizden geleni yaptığınıza göre, artık yardım da isteyebilirsiniz.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada evde fare yakalamak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Rüyada fare yakalamak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, işinin başına geçeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada elle fare yakalamak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah fare yakalamak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fare yakalamak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, onun her zaman başında olacağına delalet eder.

Rüyada fareyi yakalamak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Rüyada fare öldürmek yakalamak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments