Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elle fare yakalamak

Rüyada elle fare yakalamak

Rüyada elle fare yakalamak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, her istediğini elde edeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına inanılır.

Rüyada elle fare yakalamak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttırıcı, yeteneklerinizi geliştiren programlar veya seyahat planları sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada elle fare yakalamak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah fare yakalamak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Rüyada fare yakaladığını görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada fareyi yakaladığını görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada fareleri yakalamak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet eder.

Rüyada küçük fare yakalamak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde fare yakalamak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, bir yandan cenaze olacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada fare yakalamak oğlu evli ise boşanacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments