Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fare yakalamak

Rüyada siyah fare yakalamak

Rüyada siyah fare yakalamak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kimseye borçlanmayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah fare yakalamak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Rüyada siyah fare yakalamak çıkmaza düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elle fare yakalamak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının fare yakaladığını görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek tüm dileklerin tutacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz fare yakalamak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük fare yakalamak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare yakaladığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareleri yakalamak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments