Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yakalamak

Rüyada fare yakalamak

Rüyada fare yakalamak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare yakalamak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek mutsuz olacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada küçük fare yakalamak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, eğlenceli günler geçireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının fare yakaladığını görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulur.

Rüyada fareleri yakalamak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, huzur içinde yaşayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare yakaladığını görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada elle fare yakalamak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada fareyi yakalamak hak yolunu bulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada büyük fare yakalamak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, varlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments