Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz fare yakalamak

Rüyada beyaz fare yakalamak

Rüyada beyaz fare yakalamak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz fare yakalamak gördüyseniz:

  • Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin.

Rüyada beyaz fare yakalamak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, darlık içine düşeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi yakaladığını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare öldürmek yakalamak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, sevgi ve hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek kötü bir habere veya tehlikeye, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah fare yakalamak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, ailesi ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada küçük fare yakalamak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük fare yakalamak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının fare yakaladığını görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments