Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yakaladığını görmek

Rüyada fare yakaladığını görmek

Rüyada fare yakaladığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yönlendireceğine, sağlığın bozulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare yakaladığını gördüyseniz:

  • İnişli çıkışlı tavırlardan sakınmalı, aceleci olmamalısınız.

Rüyada fareyi yakalamak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine inanılır.

Rüyada büyük fare yakalamak çok kötü durumlara düşüleceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah fare yakalamak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareleri yakalamak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada fare öldürmek yakalamak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada küçük fare yakalamak canlanacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının fare yakaladığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments