Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük fare yakalamak

Rüyada küçük fare yakalamak

Rüyada küçük fare yakalamak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük fare yakalamak gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada küçük fare yakalamak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalet eder.

Rüyada küçük balık yakalamak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına alamet eder.

Rüyada siyah fare yakalamak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, karalar bağlayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz fare yakalamak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, maddi anlamda rahatlamaya, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi yakaladığını görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, gelirinin düşeceğine inanılır.

Rüyada fare yakalamak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada fare yakaladığını görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, kısmetinin açılacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments