Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi suda boğmak

Rüyada fareyi suda boğmak

Rüyada fareyi suda boğmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, güzel işlere imza atacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi suda boğmak gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada fareyi suda boğmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada suda adam boğmak neşesinin yerine geleceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada kediyi suda boğmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada birini suda boğmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu suda boğmak en küçük sorunda parlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada bebeği suda boğmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına işarettir.

Rüyada kendini suda boğmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulur.

Rüyada suda birini boğmak gönlündeki gibi sevileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments