Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi suda boğmak

Rüyada kediyi suda boğmak

Rüyada kediyi suda boğmak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine işarettir.

Rüyada kediyi suda boğmak gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Rüyada kediyi suda boğmak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına yorulur.

Rüyada yılanı suda boğmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada insanı suda boğmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini suda boğmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğmak kulluk derecesinin artmasına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada fareyi suda boğmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği suda boğmak hem işinde başarılı olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendini suda boğmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments