Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu suda boğmak

Rüyada çocuğunu suda boğmak

Rüyada çocuğunu suda boğmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, gelirinin azalacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğmak gördüyseniz:

  • Çok önemli görüşmelerden, önemli insanlarla birarada olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada çocuğunu suda boğmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi suda boğmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, helal kazanca sahip olunacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kendini suda boğmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yenisinin başlayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada suda insan boğmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, emellere ulaşılacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı suda boğmak yüzünün de yerlere düşeceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda birini boğmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet eder.

Rüyada suda adam boğmak çok hayırlı işlere gireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği suda boğmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kısmetin açılacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments