Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda adam boğmak

Rüyada suda adam boğmak

Rüyada suda adam boğmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, fırsatların heba edileceğine, yaşamına bakacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sevdiği birini kırmaya, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda adam boğmak gördüyseniz:

  • Bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.

Rüyada suda adam boğmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi suda boğmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada suda birini boğmak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine inanılır.

Rüyada insanı suda boğmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulur.

Rüyada yılanı suda boğmak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kötülüklerden uzak olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu suda boğmak enerjisini toplayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi suda boğmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kazancının artacağına,, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada bebeği suda boğmak borcunun kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments