Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini suda boğmak

Rüyada birini suda boğmak

Rüyada birini suda boğmak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, her zaman haklının yanında olacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada birini suda boğmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Rüyada insanı suda boğmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Rüyada suda birini boğmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği suda boğmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada birini suda boğmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı suda boğmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada suda insan boğmak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi suda boğmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada fareyi suda boğmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments