Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği suda boğmak

Rüyada bebeği suda boğmak

Rüyada bebeği suda boğmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, işini kaybedeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebeği suda boğmak gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada bebeği suda boğmak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Rüyada suda birini boğmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanı suda boğmak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, günahlarından tövbe etmeye, kendine olan özgüvenine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareyi suda boğmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, itibarını geri kazanacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini suda boğmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada suda adam boğmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu suda boğmak kafasının karışacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi suda boğmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, rızkının kesilmeyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments