Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda birini boğmak

Rüyada suda birini boğmak

Rüyada suda birini boğmak kısmetlerinin çoğalacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yol yordam öğretileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda birini boğmak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kediyi suda boğmak kısmetlerinin kapanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına rivayet eder.

Rüyada suda insan boğmak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya yorulur.

Rüyada çocuğunu suda boğmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, şansının döneceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada bebeği suda boğmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini suda boğmak zor zamanlar yaşayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada fareyi suda boğmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanı suda boğmak planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalettir.

Rüyada suda birini boğmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments