Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini suda boğmak

Rüyada kendini suda boğmak

Rüyada kendini suda boğmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, huzurunu yerine getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini suda boğmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Rüyada bebeği suda boğmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda adam boğmak başarılar elde edileceğine, kısmetli kapıların açılacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada kendini suda boğmak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi suda boğmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine delalettir.

Rüyada kediyi suda boğmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kötü yola sapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda insan boğmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini suda boğmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada insanı suda boğmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments