Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi ezmek

Rüyada fareyi ezmek

Rüyada fareyi ezmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, asla harama bulaşmayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi ezmek gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Rüyada fare kafası ezmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada fare ezmek kişinin esenlik bulacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işarettir.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada fareyi ezmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet eder.

Rüyada farenin başını ezmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada fare ezdiğini görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada farenin kafasını ezmek kazanç kapılarının kapanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments