Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kafasını ezmek

Rüyada farenin kafasını ezmek

Rüyada farenin kafasını ezmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, her zaman çok mutlu olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ister istemez çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hak yiyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada farenin kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştiremezsiniz kendinize odaklanın.

Rüyada fare kafası ezmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalettir.

Rüyada farenin kafasını ezmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birinin kafasını ezmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yılan kafasını ezmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşla kafa ezmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin kafasını ezmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını ezmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments