Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kafası ezmek

Rüyada fare kafası ezmek

Rüyada fare kafası ezmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada fare kafası ezmek gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Rüyada farenin kafasını ezmek riske atılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare kafası ezmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kedinin kafasını ezmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kafasını ezmek yerinde saymayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın kafasını ezmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kafası ezmek çok üzüntü duyulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, parasını ve malını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yılan kafasını ezmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada kafa ezmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments