Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ezdiğini görmek

Rüyada fare ezdiğini görmek

Rüyada fare ezdiğini görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare ezdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kişiler sizi güvenli yatırımlara yönlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada fareyi ayakla ezmek kazancınızın artacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işaret eder.

Rüyada fare kafası ezmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada fare ezmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek sorunların ve engellerin biteceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada farenin başını ezmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet eder.

Rüyada fare ezdiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet eder.

Rüyada fareyi ezmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada farenin kafasını ezmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments