Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi ayakla ezmek

Rüyada fareyi ayakla ezmek

Rüyada fareyi ayakla ezmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, maddi kayıpların olacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada fareyi ayakla ezmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada ayağıyla fare ezmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada fare ezdiğini görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada farenin başını ezmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare ezmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare kafası ezmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin kafasını ezmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments