Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi ezdiğini görmek

Rüyada fareyi ezdiğini görmek

Rüyada fareyi ezdiğini görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada fareyi ezdiğini gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Rüyada ayağıyla fare ezmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada fare kafası ezmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada fare ezmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, dertlerinden arınacağına delalettir.

Rüyada fare ezdiğini görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi ezmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hem itibar edineceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin kafasını ezmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin başını ezmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments