Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ezmek

Rüyada fare ezmek

Rüyada fare ezmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada fare ezmek gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Rüyada farenin kafasını ezmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareyi ezmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kırılan kalplerin barışacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi ayakla ezmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada fare ezdiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret eder.

Rüyada ayağıyla fare ezmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada fare kafası ezmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalettir.

Rüyada farenin başını ezmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, güç ve kudret kazanacağına, sonunda maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments