Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin başını ezmek

Rüyada farenin başını ezmek

Rüyada farenin başını ezmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, bir anda yükseleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada farenin başını ezmek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Rüyada farenin başını ezmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, mal ve para biriktireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı başını ezmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada baş ezmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin başını ezmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işarettir.

Rüyada yılanın başını ezmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yılan başı ezmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başını ezmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments