Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağıyla fare ezmek

Rüyada ayağıyla fare ezmek

Rüyada ayağıyla fare ezmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, iyiliğe ve güzelliğe, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağıyla fare ezmek gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Rüyada ayağıyla fare ezmek canlanacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına işarettir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada fareyi ezmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada fare ezmek makbul olan şeylere, yediği ekmeğin verimli olacağına, iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Rüyada fare ezdiğini görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kafasını ezmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, işlerinin çok açılacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin başını ezmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare kafası ezmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments