Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareye yemek yedirmek

Rüyada fareye yemek yedirmek

Rüyada fareye yemek yedirmek büyük zararlardan kurtulacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada fareye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada fareye yemek yedirmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulur.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek içinin ferahlayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada fare yediğini görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işarettir.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments