Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin yemek yediğini görmek

Rüyada farenin yemek yediğini görmek

Rüyada farenin yemek yediğini görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, ruhen güzelleşeceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada farenin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Rüyada fareye yemek yedirmek özel hayatında mutlu olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, anne babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada birinin fare yediğini görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, verimin kaçacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments