Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının fare yediğini gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki vermeniz gerekmiyor.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin fare yediğini görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz fare yediğini görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments