Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin fareyi yediğini görmek

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, söz sahibi olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Rüyada farenin fareyi yediğini gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada fare yediğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada fare eti yediğini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine işarettir.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments