Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yediğini görmek

Rüyada fare yediğini görmek

Rüyada fare yediğini görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, parasının ve canın güvende olacağına, iş hayatında terfi alınacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada fare yediğini gördüyseniz:

  • Parasal açıdan şanslısınız.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada farenin insan yediğini görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine inanılır.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, şansının yaver gideceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare yediğini görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz fare yediğini görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments