Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin fare yediğini görmek

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek bundan hayır göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada köpeğin fare yediğini gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, küslerin barışacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına inanılır.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada fare yedirmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada fare yediğini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments