Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hem çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek yokluğa düşeceğine, üzüntülü haberler alacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada fareye yemek yedirmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments