Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin fare yediğini görmek

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin fare yediğini gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başka evde fare görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada başka birinin evinde fare görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının fare yediğini görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, mallarının eksileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz fare yediğini görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin fare yediğini görmek rızkın kesilmeyeceğine, son model arabaya sahip olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments