Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık yeşil kurbağa görmek

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada açık yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kurbağa görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek muradın yerine geleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, makam sahibi olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments