Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yeşil kurbağa görmek

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, çaresiz durumlarda kalacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, üzüntülerin daha da artacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Rüyada evde yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına delalettir.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına inanılır.

Rüyada yeşil kurbağa görmek evi yoksa ev alacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments