Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, büyük bir özgüven kazanılacağına, hayallere kavuşulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, işlerinin bozulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada küçük yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada küçük kurbağa görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, dinamik olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kurbağa görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments