Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, başarıların devamlı olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, bunun farkına varacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sorunların atlatılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kurbağa görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, huzurunun yerinde olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments