Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kurbağa görmek

Rüyada yeşil kurbağa görmek

Rüyada yeşil kurbağa görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, kadim dostlar edineceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalettir.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments