Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kurbağa yakalamak

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kurbağa yakalamak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işarettir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, rızıksız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına inanılır.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, moralinin yerine geleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına yorulur.

Rüyada yeşil kurbağa görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments