Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmaları iltifatlara neden olabilir.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hayatına bakacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada zıplayarak uçmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan balık görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada zıplayan inek görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada zıplayan bebek görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek emeklerinin karşılığını alacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments