Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, geniş rızık elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kurbağa görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kişinin geri planda kalacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kurbağa yavrusu görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, istediği noktalara ulaşacağına delalettir.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yeni bir hayat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kurbağa görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek kurtuluşa kavuşacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, üzücü haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek korkularının sona ereceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments