Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareye ellemek

Rüyada fareye ellemek

Rüyada fareye ellemek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada fareye ellemek gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Rüyada fareyi ellemek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada fare ellemek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada fareye ellemek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine yorulur.

Rüyada yılan ellemek malının da eksilmeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kakaya ellemek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalettir.

Rüyada erkek organını ellemek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, başarılarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada örümcek ellemek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sadece kendisini düşüneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments