Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi ellemek

Rüyada fareyi ellemek

Rüyada fareyi ellemek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, amaçlarına nail olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada fareyi ellemek gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler daha fazla para kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada fareyi ellemek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine alamet eder.

Rüyada fareye ellemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare ellemek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada köpek ellemek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada kadını ellemek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak ellemek sıkıntılarını üzerinden atacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini ellemek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, para ve zaman ayıracağına delalettir.

Rüyada kadın memesi ellemek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments