Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ellemek

Rüyada fare ellemek

Rüyada fare ellemek sıkıntılarını üzerinden atacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare ellemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı ya da ruh değişikliklerinizi saklamanızda fayda var.

Rüyada fare ellemek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet eder.

Rüyada fareyi ellemek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareye ellemek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye ellemek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi pisliğine ellemek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, aksiliklerin aşılacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada kabeyi ellemek toparlanmasının da uzun süreceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kızın memesini ellemek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına delalet eder.

Rüyada köpek ellemek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments