Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organını ellemek

Rüyada erkek organını ellemek

Rüyada erkek organını ellemek çok resmi görevlerde bulunacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organını ellemek gördüyseniz:

  • Açıkçası, sonuçta ne olacağını, sizin olaylara vereceğinz tepkinin ayarı belirleyecek.

Rüyada erkek organını ellemek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin organını ellemek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Rüyada erkek organı ellemek sevdiği birine hediye alacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işarettir.

Rüyada kadın organı ellemek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, parasal krizler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeği ellemek meşakkate düşeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada bayanda erkek organı görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının erkeklik organı görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments